Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
Καμφορά αιθέριο έλαιο, 10ml

> Άρωμα

έντονο, καμφορώδης


> Αρωματική Νότα

Μεσαία


> Θεραπευτικές Ιδιότητες:

Αντισπασμωδικό

Αντισηπτικό

Αντιφλεγμονώδες

Αποσυμφορητικό

Απολυμαντικό

Αναισθητικό

Διεγερτικό 

Εντομοκτόνο

Καταπραϋντικό


Λατινική Ονομασία: Cinnamomum camphora

Προτάσεις για χρήση

> Αντισπασμωδικό - Αυτό το αιθέριο έλαιο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των μυϊκών σπασμών.

> Αναισθητικό - Το αιθέρι έλαιο καμφοράς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ήπιο τοπικό αναισθητικό. 

> Σε αρθρώσεις - Είναι αποτοξινωτικό και διεγερτικό για το κυκλοφορικό σύστημα, δίνοντας ανακούφιση σε ρευματικές ασθένειες και στα αρθριτικά. Θεωρείται επίσης αντιφλογιστικό καθώς μειώνει το πρήξιμο στο σώμα.

> Αποσυμφορητικό - Ένα δημοφιλές έλαιο σε αποσυμφορητικά μείγματα, παρέχει ανακούφιση στην αναπνοή, μειώνοντας την απόφραξη των βρόγχων, του λάρυγγα, του φάρυγγα, των ρινικών οδών και των πνευμόνων.


Ανάμειξη: Το λάδι καμφοράς συνδυάζεται καλά με βασιλικό, cajuput, χαμομήλι,  λεβάντα για χρήσεις στην αρωματοθεραπεία.

Δεν συμβουλεύεται η  χορήγηση του αιθέριου ελαίου Καμφοράς σε παιδιά λόγω πιθανής ευαισθητοποίησης του δέρματος. Πάντα χρησιμοποιείται με καλή διάλυση σε κάποια βάση. Πριν από τη χρήση στο δέρμα, προτείνω επίσης να εκτελέσετε μια δοκιμή για να δείτε αν είστε αλλεργικός/ή στο έλαιο.

Επίσης μη χρησιμοποιείται το έλαιο σε ανοιχτά τραύματα, πληγές ή εγκαύματα. Τα άτομα με άσθμα ή επιληψία, καθώς και τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν.


Σημείωση: Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι για την ενημέρωση των πελατών μας πάνω στις χρήσεις & τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Είστε υπεύθυνοι για την κατανόηση και την ασφαλή χρήση των εν λόγω προϊόντων.

Το αιθέριο έλαιο Λευκή Καμφορά (Cinnamomum camphora) διαθέτει ισχυρή δράση με πολλά οφέλη για την υγεία.

Αυτό το αιθέριο έλαιο προέρχεται από το δέντρο καμφοράς, το οποίο είναι ιθαγενές στην Ασία, συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, την Ταϊβάν και την Κίνα. Αρχικά καλλιεργήθηκε ευρέως μόνο στην Κίνα, αλλά τώρα καλλιεργείται και στη Σρι Λάνκα και στην Ινδία.

Το έλαιο καμφοράς παράγει τρία διαφορετικά κλάσματα: λευκό, καφέ και κίτρινο. Μεταξύ όλων των κλασμάτων, μόνο το λευκό καμφορορέλαιο χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς και αρωματικούς σκοπούς.

Τα οφέλη για την υγεία του αιθέριου ελαίου καμφοράς περιλαμβάνουν τις ιδιότητές του ως διεγερτικό, αντισπασμωδικό, αντισηπτικό, αποσυμφορητικό, αναισθητικό και καταπραϋντικό. Λειτουργεί επίσης ως αντιφλεγμονώδες, απολυμαντικό και εντομοκτόνο.

> Συσκευασία 10ml

> Λατινική Ονομασία: Cinnamomum camphora

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Καμφορά αιθέριο έλαιο, 10ml

  • Κωδικός Προϊόντος: AE-01-227
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,90€

Καλώς ήρθες στην Amamelis! Είμαι η Κική. 

Στόχος μου είναι να προωθώ ολιστική φροντίδα για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, σε συνεργασία και αρμονία με τη φύση.

Η αγάπη μου για τη φύση και ιδιαίτερα για τα βότανα με οδήγησε στην Αρωματοθεραπεία και στην δημιουργία της Amamelis. Στο εργαστήριο μου φτιάχνω μίγματα για θεραπευτική και καλλυντική χρήση, χρησιμοποιώντας αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια εξαιρετικής ποιότητας.

Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα αιθέρια έλαια να εν-πνέουν γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και υγεία, κι έτσι δημιουργώ προϊόντα δίχως την παραμικρή χρήση χημικών, συνθετικών αρωμάτων και συντηρητικών.

Μπορείς να τα βρεις εδώ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να με επισκεφτείς. Διοργανώνω τακτικά σεμινάρια και workshops πάνω στη πρακτική εφαρμογή της αρωματοθεραπείας.