Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
Αγριοτριανταφυλλιά λάδι (Rosehip) Φυτικά Έλαια

Τα οφέλη του λαδιού αγριοτριανταφυλλιάς είχαν αναγνωριστεί από τους Ίνκας, και ακόμα και σήμερα η πλειοψηφία του ελαίου της αγριοτριανταφυλλιάς παράγεται από καλλιέργειες στην περιοχή των Άνδεων στη Χιλή όπου το ύψος και ο καθαρός αέρας παράγει την καλύτερη ποιότητα. Το λάδι Aγριοτριανταφυλλιάς Amamelis προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Rosa canina (βιολογικής καλλιέργειας) και παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. (Rosehip Kernel Oil Cold Pressed)

Τα οφέλη του ελαίου της αγριοτριανταφυλλιάς οφείλονται στην εκπληκτική συλλογή των συστατικών του, τα οποία έχουν ισχυρές ιδιότητες που βοηθούν στην αναδόμηση & λάμψη της επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο πλούσια έλαια καθώς περιέχει πάνω από 500 φυσικά συστατικά.

Μερικά από τα πιο γνωστά συστατικά του είναι η βιταμίνη Α (επίσης γνωστή ως ρετινόλη), που μας βοηθάει να αποφύγουμε την πρόωρη γήρανση, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Επίσης περιέχει λυκοπένιο και βήτα-καροτίνη, και τα δύο είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος. Ένας από τους λόγους που το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς είναι τόσο ευεργετικό για το δέρμα είναι ότι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3, 6 και 9, τα οποία είναι θεμελιώδη για τη διασφάλιση υγιούς δέρματος.

Τα  κυριότερα οφέλη στη χρήση του λαδιού από αγριοτριαντάφυλλο συνοψίζονται παρακάτω: 
1. Βοηθά στην πρόληψη ή τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Ιδιαίτερα ευεργετικό στο δέρμα που έχει εκτεθεί σε υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία.

2. Αποδεδειγμένα βοηθά στη μείωση και τη βελτίωση ουλών.

3. Βοηθά στην πρόληψη / μείωση των ραγάδων. Είναι ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης. Έχει την ικανότητα να συσφίγγει το δέρμα και να βοηθά στη επαναφορά της ελαστικότητάς του.

4. Ισορροπεί λιπαρό / μεικτό δέρμα. Απορροφάται εύκολα & γρήγορα από το δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ξεσπασμάτων ακμής.

5. Εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και ελαχιστοποιεί τους πόρους και τις κηλίδες.

6. Παρέχει αποτελεσματική ενυδάτωση για το ξηρό δέρμα.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ξηρή κατάσταση του δέρματος, όπως το έκζεμα, δερματίτιδα ή ψωρίαση. Το έλαιο διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ‘κλειδώνει’ την υγρασία.


Βοτανολογική Ονομασία : Rosa aff. Rubiginosa L/ Rosa canina/ Rosa Mosquata

Συσκευασία 50ml σε γυάλινο σκουρόχρωμο μπουκαλάκι.

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Αγριοτριανταφυλλιά λάδι (Rosehip), ψυχρής έκθλιψης & βιολογικό

Ένα εξαιρετικό λάδι, γνωστό για τις αντιγυραντικές & επουλωτικές ιδιότητες του. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας καθώς είναι μη λιπαρό και απορροφάται υπέροχα! Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

  • Κωδικός Προϊόντος: Product 62
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,00€

Ετικέτες: φυτικό λάδι

Καλώς ήρθες στην Amamelis! Είμαι η Κική. 

Στόχος μου είναι να προωθώ ολιστική φροντίδα για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, σε συνεργασία και αρμονία με τη φύση.

Η αγάπη μου για τη φύση και ιδιαίτερα για τα βότανα με οδήγησε στην Αρωματοθεραπεία και στην δημιουργία της Amamelis. Στο εργαστήριο μου φτιάχνω μίγματα για θεραπευτική και καλλυντική χρήση, χρησιμοποιώντας αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια εξαιρετικής ποιότητας.

Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα αιθέρια έλαια να εν-πνέουν γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και υγεία, κι έτσι δημιουργώ προϊόντα δίχως την παραμικρή χρήση χημικών, συνθετικών αρωμάτων και συντηρητικών.

Μπορείς να τα βρεις εδώ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να με επισκεφτείς. Διοργανώνω τακτικά σεμινάρια και workshops πάνω στη πρακτική εφαρμογή της αρωματοθεραπείας.