Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
Ελίχρυσος Εκχύλισμα Λάδι 50ml

Το φυτό Ελίχρυσος ή Αμάραντος ανήκει στην οικογένεια Asteraceae. Στα αγγλικά το συναντάμε με την ονομασία Everlasting και Immortalle. Το λάδι που διαθέτουμε προέρχεται από ελληνικά φυτά της ποικιλίας Helicrysum arenarium και ιδιαίτερα τα άνθη τα οποία τα εκχυλίζονται σε ελαιόλαδο, επίσης ελληνικό. Το εκχύλισμα είναι iδιαίτερα πυκνό με έντονο άρωμα των ανθισμένων κορυφών του Ελίχρυσου.

Το εκχύλισμα του Ελίχρυσου διαθέτει πάμπολες θεραπευτικές ιδιότητες, όπως:

  • Αναγεννητική - Προωθεί αναγέννηση του δέρματος
  • Επουλωτική - Προωθεί την επούλωση των πληγών και περικοπές.
  • Αντιπηκτική - Αποτρέπει τη πήξη του αίματος
  • Αντιφλεγμονώδη - μειώνει τη φλεγμονή
  • Αντι-ιική - Είναι αποτελεσματική έναντι ορισμένων ιών.
  • Αντισπασμωδική - Ανακουφίζει σπασμούς.
  • Αντιαλλεργική - Είναι χρήσιμο στον περιορισμό των αλλεργιών.
  • Αντισηπτικό - Αποτρέπει τη μόλυνση στις πληγές.
  • Αντιμυκητιασική - Είναι μυκητοκτόνο.
  • Αντιβακτηριακή - Σκοτώνει ορισμένα είδη βακτηρίων.
  • Αποτοξινωτική - Προωθεί την απελευθέρωση των τοξινών.
  • Διεγερτική - Διεγείρει τα διάφορα κανάλια μέσα στο σώμα μας.
  • Τονωτική - Τονώνει για το νευρικό σύστημα.
  • Anti-αιμάτωμα - μειώνει αιμάτωμα, όπως το μπλε μώλωπες και μαύρα μάτια.
  • Στυπτικό - Συρρικνώνει το δέρμα.
  • Αντιοξειδωτική - Έχει πήρε μια ήπια αντιοξειδωτική ικανότητα.
  • Anti-Aging - Λόγω των αντιοξειδωτικών και cytophylactic ιδιοτήτων, δρα ως παράγοντας αντι-γήρανσης.

Έτσι ο Ελίχρυσος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα για να προωθήσει την ανάπλαση των κυττάρων, με πολύ καλή αποτελεσματικότητα στη μείωση ουλών, είτε προερχόμενες από πληγές, από εγχειρήσεις ή από ακμή.

Επίσης παρέχει ανακούφιση σε ψωρίαση και το έκζεμα. Χρησιμοποιούμε 2-3 φορές την ημέρα. Προάγει την επούλωση και μειώνει τη φλεγμονή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μασάζ όταν έχουμε ξηρό ή σκασμένο δέρμα.

Η αντιγυραντική του δράση το έχει κάνει πασίγνωστο τα τελευταία χρόνια, για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιούμε μαζί με το έλαιο από το Άγριο Τριαντάφυλλο, τα οποία σε συνδυασμό θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τις κηλίδες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε κρέμες, κεραλοιφές και άλλες θεραπευτικές καλλυντικές παρασκευές. Συνδυάζετε με το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας, του Χαμομηλιού και των εσπεριδοειδών όπως το Λεμόνι.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ελίχρυσος Εκχύλισμα Λάδι 50ml

Ελίχρυσος Εκχύλισμα σε ελαιόλαδο, ελληνικής παραγωγής - 50ml. Χρησιμοποιείται για την ισχυρή αναπλαστική, αντιγηραντική κ.α δράσεις του


  • Κωδικός Προϊόντος: Product 119
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 9,80€
Κόστος αποστολής: 2 € - για όλη την Ελλάδα | Κόστος Αντικαταβολής: 2.0 € | πληροφορίες