Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
-38% Ho Leaf Αιθέριο Έλαιο Αιθέρια Έλαια

Μη τοξικό.


Σημείωση: Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι για την ενημέρωση των πελατών μας πάνω στις χρήσεις & τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Είστε υπεύθυνοι για την κατανόηση και την ασφαλή χρήση των εν λόγω προϊόντων.

> Άρωμα

φρέσκο, λουλουδάτο 


> Αρωματική Νότα

Μεσαία


> Θεραπευτικές Ιδιότητες:

Αντιμικροβιακό
Αναλγητικό
Αντιφλεγμονώδες
Αντινεοπλαστικό
Αντιβακτηριακό
Αντισπασμωδικό
Αντιμυκητιακό (candida)
Αντιοξειδωτικό
Αντισπασμωδικό
Αντινεοπλασματικό
Αντιιικό
Υποτασικό
Ανοσοδιεγερτικό
Καταπραϋντικό


> Μέθοδος παραγωγής: ατμό-απόσταξη


> Μέρος φυτού: Φύλλα


> Βοτανική οικογένεια: Λαουρίδες / Lauraceae


Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο Ho Leaf ct. Linalol προέρχεται από το δέντρο Cinnamomum camphora γνωστό ως Καμφορόδεντρο.

Άρωμα & Ιδιότητες του Ho Leaf ct. Linalol

Το άρωμα του είναι παρόμοιο με τη Λεβάντα και το Ροδόξυλου και άλλων αιθερίων ελαίων με έντονη παρουσία της Λιναλόλης. Στη διάθεση μας έχει ηρεμιστική και κατευναστική δράση. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με διάχυση στο υπνοδωμάτιο μας για έαν καλύτερο ύπνο ή να το εισπνέουμε όταν αισθανόμαστε ανησυχία ή στρες.

Επίσης χάρη στα υψηλά ποσοστά Λιναλόλης  διαθέτει αντιμικροβιακή, αναλγητική, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακή και αντισπασμωδική δράση. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, πάντα διαλυμένο σε κάποια βάση ή να το προσθέσουμε σε θεραπευτικά μείγματα με άλλα αιθέρια έλαια.

Σημαντική σημείωση: Συνήθως το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τα φυλλά αυτού του δέντρου είναι χημειότυπου 1,8 κινεόλης (chemotype is 1,8 cineole) και το οποίο δηλώνει ότι η χημική ένωση 1,8 κινεόλη έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα στο αιθέριο έλαιο. Το αιθέριο έλαιο αυτού του τύπου ονομάζεται και Ravintsara (από απόσταξη φύλλων) και Havozo (από απόσταξη κορμού) ανάλογα από πιο μέρος του φυτού αποστάζεται. 


Για να μας μπερδέψει περισσότερο, το δέντρο Cinnamomum camphora ανάλογα σε ποιο μέρος φύεται παράγει και διαφορετικό αιθέριο έλαιο (με διαφορετικό χημειότυπο). Έτσι σε χώρες όπως Κίνα, Ιαπωνία  & Ταιβάν βρίσκουμε το αιθέριο έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε Λιναλόλη όπως αυτό που της Amamelis. Το οποίο έχει διαφορετικές ιδιότητες όπως και άρωμα από τα υπόλοιπα. Το συναντάμε τις ονομασίες Ho-sho, Shiu, Shiu-sho.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ho Leaf Αιθέριο Έλαιο

Xάρη στην υψηλή περιεκτηκότητα σε Λιναλόλη, το Ho Leaf ct. Linalol (Cinnamomum camphora) διαθέτει αντιμικροβιακή, αναλγητική, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακή, αντισπασμωδική, καταπραϋντική δράση. Το άρωμα του είναι παρόμοιο με της Λεβάντας.


  • Κωδικός Προϊόντος: AE-01-081
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • 2,80€
Κόστος αποστολής: 2 € - για όλη την Ελλάδα | Κόστος Αντικαταβολής: 2.0 € | πληροφορίες