Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
-33% Ho Leaf Αιθέριο Έλαιο Αιθέρια Έλαια

Μη τοξικό.


Σημείωση: Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι για την ενημέρωση των πελατών μας πάνω στις χρήσεις & τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Είστε υπεύθυνοι για την κατανόηση και την ασφαλή χρήση των εν λόγω προϊόντων.

> Άρωμα

φρέσκο, λουλουδάτο 


> Αρωματική Νότα

Μεσαία


> Θεραπευτικές Ιδιότητες:

Αντιμικροβιακό
Αναλγητικό
Αντιφλεγμονώδες
Αντινεοπλαστικό
Αντιβακτηριακό
Αντισπασμωδικό
Αντιμυκητιακό (candida)
Αντιοξειδωτικό
Αντισπασμωδικό
Αντινεοπλασματικό
Αντιιικό
Υποτασικό
Ανοσοδιεγερτικό
Καταπραϋντικό


> Μέθοδος παραγωγής: ατμό-απόσταξη


> Μέρος φυτού: Φύλλα


> Βοτανική οικογένεια: Λαουρίδες / Lauraceae


Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο Ho Leaf ct. Linalol προέρχεται από το δέντρο Cinnamomum camphora γνωστό ως Καμφορόδεντρο.

Άρωμα & Ιδιότητες του Ho Leaf ct. Linalol

Το άρωμα του είναι παρόμοιο με της Λεβάντας και του Ροδόξυλου και άλλων αιθερίων ελαίων που διαθέτουν μεγάλο ποσοστό Λιναλόλης.

Το αιθέριο έλαιο έχει ηρεμιστική και κατευναστική δράση στη διάθεση μας . Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με διάχυση στο υπνοδωμάτιο μας για καλύτερο ύπνο ή να το εισπνέουμε όταν αισθανόμαστε ανησυχία ή στρες.

Επίσης χάρη στα υψηλά ποσοστά Λιναλόλης  διαθέτει αντιμικροβιακή, αναλγητική, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακή και αντισπασμωδική δράση. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, πάντα διαλυμένο σε κάποια βάση ή να το προσθέσουμε σε θεραπευτικά μείγματα με άλλα αιθέρια έλαια.

Σημαντική σημείωση: Συνήθως το αιθέριο έλαιο που παράγεται από τα φυλλά αυτού του δέντρου είναι χημειότυπου 1,8 κινεόλης (1,8 cineole) και το οποίο δηλώνει ότι η χημική ένωση 1,8 κινεόλη έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα στο αιθέριο έλαιο. Το αιθέριο έλαιο αυτού του τύπου ονομάζεται και Ravintsara (από την απόσταξη φύλλων) και Havozo (από την απόσταξη κορμού) ανάλογα από πιο μέρος του φυτού αποστάζεται. 


Για να μας μπερδέψει περισσότερο, το δέντρο Cinnamomum camphora ανάλογα σε ποιο μέρος φύεται παράγει και διαφορετικό αιθέριο έλαιο (με διαφορετικό χημειότυπο). Έτσι σε χώρες όπως Κίνα, Ιαπωνία  & Ταϊβάν βρίσκουμε το αιθέριο έλαιο με μεγάλη περιεκτικότητα σε Λιναλόλη όπως αυτό της Amamelis. Το οποίο έχει διαφορετικές ιδιότητες όπως και άρωμα από τα υπόλοιπα. Το συναντάμε με τις ονομασίες Ho-sho, Shiu, Shiu-sho.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ho Leaf Αιθέριο Έλαιο

  • Κωδικός Προϊόντος: AE-01-081
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • 3,00€

Καλώς ήρθες στην Amamelis! Είμαι η Κική. 

Στόχος μου είναι να προωθώ ολιστική φροντίδα για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, σε συνεργασία και αρμονία με τη φύση.

Η αγάπη μου για τη φύση και ιδιαίτερα για τα βότανα με οδήγησε στην Αρωματοθεραπεία και στην δημιουργία της Amamelis. Στο εργαστήριο μου φτιάχνω μίγματα για θεραπευτική και καλλυντική χρήση, χρησιμοποιώντας αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια εξαιρετικής ποιότητας.

Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα αιθέρια έλαια να εν-πνέουν γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και υγεία, κι έτσι δημιουργώ προϊόντα δίχως την παραμικρή χρήση χημικών, συνθετικών αρωμάτων και συντηρητικών.

Μπορείς να τα βρεις εδώ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να με επισκεφτείς. Διοργανώνω τακτικά σεμινάρια και workshops πάνω στη πρακτική εφαρμογή της αρωματοθεραπείας.