Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα
Μελισσοκέρι σε νιφάδες Φυσικές Ύλες

[Συσκευασία 100γρ.]

Το μελισσοκέρι μας είναι φυσικό προϊόν, έχει γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός/φιλτράρισμα για καλλυντική χρήση και η κοπή σε νιφάδες.

Το κερί της μέλισσας έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές & μαλακτικές ιδιότητες. Επίσης αδιαβροχοποιεί και προστατεύει την επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία του δέρματος.

Το μελισσοκέρι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές πρασκευές, με κυριότερη τη θαυματουργή κηραλοιφή. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε εύκολα lip balm, ή να το προσθέσετε σε χαμηλά ποσοστά στο σαπούνι, ώστε να ωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες του.

Το σημείο τήξης του μελισσοκεριού είναι 63°C με 64°C. Το κερί δεν θα πρέπει να θερμαίνεται σε θερμοκρασία μεγαλύτερη απο 80°C, γιατί καταστρέφονται τα ωφέλιμα στοιχεία του, ενώ η έκθεση του σε υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να γίνεται σε αργό ρυθμό.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Μελισσοκέρι σε νιφάδες

Αγνό Μελισσοκέρι σε νιφάδες για καλλυντικη χρήση. Συσκευασία 100γρ.


  • Κωδικός Προϊόντος: Product 64
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,60€
Κόστος αποστολής: 2 € - για όλη την Ελλάδα | Κόστος Αντικαταβολής: 1.5 € | πληροφορίες

Ετικέτες: Μελισσοκέρι, νιφάδες, Φυσικά, Υλικά