Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα

Πληρωμή & Αποστολή

Πληρωμή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


1) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard)

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard, οποιασδήποτε τράπεζας.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, γίνονται μέσω του περιβάλλοντος ασφαλείας της Eurobank, που εγγυάται την απόλυτη διασφάλιση τους. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Πέρα από την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας και με την χρεωστική σας κάρτα (δηλαδή την κάρτα αναλήψεως απο ΑΤΜ) εάν φέρει το σήμα Visa ή Mastercard.


2) Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παρακαλούμε να γράψετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας και το επώνυμο σας, για να μπορέσουμε να αντιστοιχήσουμε την κατάθεση με την παραγγελία σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! - Σημειώστε, ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να επιλέξετε «έξοδα εντολέα» και όχι «αμφοτέρων ή αποδέκτη» διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της. Δεν μπορούμε να καλύψουμε διατραπεζικές χρεώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεση σας.


  1. Τράπεζα Πειραιώς  / ΙΒΑΝ αριθμός GR93 0172 2320 0052 3202 5246 078 / Όνομα κατόχου: Κυριακή Καλούδη 
  2. Τράπεζα Eurobank  / ΙΒΑΝ αριθμός GR30 0260 1480 0006 3020 0615 873 / Όνομα κατόχου: Κυριακή Καλούδη 
  3. Εθνική Τράπεζα / ΙΒΑΝ αριθμός GR40 0110 2840 0000 2840 0297 504 / Όνομα κατόχου: Κυριακή Καλούδη

3) Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή μπορούν να εξοφληθούν παραγγελίες άνω 10 ευρώ. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ. Σε αγορές πάνω από 65 ευρώ δεν χρεώνεται το κόστος της αντικαταβολής.  Ισχύει μόνο για αγορές από Ελλάδα. 


Ολοκλήρωση παραγγελίας

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, θα σας σταλεί e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της αγοράς σας. Οι λεπτομέρειες αυτές θα περιλαμβάνουν ημερομηνία, αριθμό παραγγελίας, τρόπο πληρωμής, το συνολικό ποσό των αγορών σας και τα στοιχεία παράδοσης που έχετε καταχωρήσει.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής. Χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.


Πληροφορίες Αποστολής

Έξοδα αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων μας (εντός Ελλάδας) χρησιμοποιούμε την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος του προϊόντος (ή των προϊόντων) που έχετε στο καλάθι σας. Μέχρι τα 2 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι 2,00 ευρώ. Για κάθε έξτρα κιλό (πάνω από τα 2 κιλά) υπάρχει χρέωση 1,5 ευρώ. Το βάρος αναγράφεται στη σελίδα ‘Καλάθι Αγορών’. Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος (πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας) συμπληρώνοντας τα πεδία στο σημείο που αναγράφεται ‘Εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων’.

Οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης μπορούν να επιλέξουν κατά την διαδικασία παραγγελίας τους την επιλογή 'Παραλαβή από το Κατάστημα'.

Στις αγορές με συνολικό ποσό πάνω απο τα 35 ευρώ προσφέρουμε Δωρεάν τα μεταφορικά. Ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας και που το βάρος τους δεν ξεπερνάει τα 2 κιλά.

Παράδοση προϊόντων

Αποστέλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα και στη Κύπρο.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας μέσω της ΕΛΤΑ Courier  (για εντός Ελλάδας)  και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (για αποστολές στη Κύπρο).

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.