Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα

Συσκευασία Miron V. Glass

Έχουμε το ιδανικό γυαλί αποθήκευσης των πολύτιμων αιθέριων ελαίων και σας το προσφέρουμε. Όλα τα αιθέριά μας διατίθενται σε μπουκαλάκια της Miron Violet Glass, ένα μοναδικό και πρωτοποριακό γυαλί, με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας που αφορά τα συστατικά, τη φυσικότητα, τη δραστικότητα, τη γεύση, τη διάρκεια αποθήκευσης και άλλα σημαντικά κριτήρια.

Το πρόβλημα με τα άλλα χρώματα γυαλιού - όπως το μπλε, το πράσινο και το καραμελέ - είναι ότι επιτρέπουν αρκετό ορατό φως να περάσει μέσα και να προκαλέσει ζημιά στο προϊόν. Το γυαλί της Miron Violet Glass καταφέρνει να προστατεύσει τα ευαίσθητα προϊόντα από την εξασθένηση που επιφέρει το φως. 

Πως το καταφέρνει αυτό? Λειτουργώντας σαν ένα φυσικό φίλτρο που επιτρέπει μόνο το φως του ήλιου που προστατεύει και βελτιώνει την ποιότητα των ευαίσθητων ουσιών.

Mπλοκάρει δηλαδή,  το πλήρες φάσμα του ορατού φωτός με την εξαίρεση του βιολετί (violet) τμήματος. Συγχρόνως επιτρέπει σε ένα ορισμένο μέρος να είναι διαπερατό για την ακτινοβολία στη φασματική περιοχή των UV-Α, και στο υπέρυθρο φως. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις διεργασίες γήρανσης που έχουν τεθεί σε λειτουργία από το ορατό φως, επιμηκύνοντας την ανθεκτικότητα και τη δραστικότητα των προϊόντων.

Για να τεκμηριώσει αυτά τα πλεονεκτήματα, η Miron Violet Glass AG πραγματοποίησε μια σειρά δοκιμών και σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα. Περαιτέρω επιβεβαίωση της λειτουργικότητας προέρχεται από την επιστήμη της Βιοφωτονικής (biophotonics).

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε αυτό το άρθρο από τον David Earl Whipple, όπου παραθέτει με λεπτομέρεια διάφορα πειράματα που έχουν γίνει με το συγκεκριμένο υλικό.