Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα

Είμαστε εδώ να σας ξεναγήσουμε στο συναρπαστικό κόσμο των αιθέριων ελαίων!

Δημιουργήσαμε την Amamelis, η Κική και η Αλεξία, 2 φίλες από παλιά, 2 νέες μητέρες.

Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας από τον κόσμο των αιθέριων ελαίων, για μια εναλλακτική προσέγγιση της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας 100% φυσικά αιθέρια έλαια καθώς και φυτικά λάδια.

 

Η κύρια φροντίδα μας είναι να εξασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα των ελαίων αλλά και της συσκευασίας τους (διότι παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητάς τους)

Αναζητάμε το καλύτερο από τη παγκόσμια αγορά, και ανακαλύπτουμε εκλεκτούς παραγωγούς από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα. Με τους πελάτες μας έχουμε άμεση επαφή, απαντώντας καθημερινά σε απορίες και ερωτήσεις τους.

Η ενασχόληση μας με τα αιθέρια έλαια δεν είναι τυχαία, αλλά ούτε είναι και κάτι που σχεδιάζαμε. Η Κική είναι αρωματοθεραπεύτρια και η Αλεξία χημικός. 

“Η πρώτη επαφή με την αρωματοθεραπεία ήταν όταν ζούσα στην Αγγλία (Κική), εκεί ήταν αρκετά διαδεδομένη. Συνήθιζα να επισκέπτομαι ένα κατάστημα που ήταν κοντά στη δουλειά μου και δοκίμαζα τα αιθέρια έλαια που διέθεταν. Θυμάμαι το πρώτο που αγόρασα μετά από τη συμβουλή της πωλήτριας, ήταν η Λεβάντα. Ήμουν πολύ στρεσσαρισμένη με τη δουλειά, είχα δυσκολίες στον ύπνο, και μου είχε προτείνει να βάζω λίγες σταγόνες στο μαξιλάρι μου πριν κοιμηθώ και να το έχω μαζί μου στο γραφείο για τις στιγμές που ένιωθα στρες. Με είχε βοηθήσει αρκετά, και μαζί με το υπέροχο άρωμα της, ήταν αρκετό για να με πείσει και να παρακολούθησω το πρώτο σχετικό σεμινάριο πάνω στα αιθέρια έλαια.

Όταν επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη είχα ήδη αρκετά βιβλία πάνω στη χρήση των αιθέριων ελαίων και φυσικά έπρεπε να μοιραστώ το πάθος μου με την κολλητή μου φίλη.

Χρόνια μετά έχοντας σπουδάσει αρωματοθεραπεία και ασχοληθεί με ενεργειακές θεραπείες, συμφωνήσαμε να μοιραστούμε αυτή την αγάπη μας.


Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς αιθέρια έλαια θα έχετε διαπιστώσει πέρα από το συγκλονιστικό άρωμα τους τις πολλές ιδιότητες που έχουν. Για εμάς αποτελούν τα καθημερινά ελιξήρια θεραπείας και ομορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα αιθέρια έλαια και τη χρήση τους. 

Εάν σας ενδιαφέρει μια συνεδρία αρωματοθεραπείας ή η δημιουργία ενός μείγματος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η Κική θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.


“Όταν βρίσκομαι σε χώρο με κλιματισμό, ο πονοκέφαλος δεν αργεί να εμφανιστεί. Το Aromatherapy blend για τον πονοκέφαλο με βοηθάει πολύ και το έχω συνέχεια μέσα στη τσάντα μου”

Κική

 

“Όταν χρειάζομαι να χαλαρώσω μέσα στη μέρα μου, ρίχνω 2-3 σταγόνες λεβάντα στο εσωτερικό του καρπού και εισπνέω. Με ηρεμεί και εξισορροπεί την ενέργειά μου”

Αλεξία