Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα

Καλώς ήρθες!

Για εμάς η δύναμη της χαράς είναι εκείνη που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε μας στιγμή. Επιθυμούμε να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, μια πηγή αστείρευτης ενέργειας για εμάς, για τους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, και τα αιθέρια έλαια παίζουν σε αυτό καθοριστικό ρόλο.

Ανακαλύψαμε πριν χρόνια τα αιθέρια έλαια και τη δύναμη που έχουν στο να εν-πνέουν γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και υγεία.

Σκοπός μας είναι το να μοιραστούμε και να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα για ευεξία και καλή διάθεση. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργούμε προϊόντα με 100% αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά λάδια, δίχως την παραμικρή χρήση χημικών, συνθετικών αρωμάτων και συντηρητικών.

Φροντίζουμε όσα σου παρέχουμε να είναι πάντα φρέσκα από διαλεχτά έλαια. Αυτό το διασφαλίζουμε με το να διατηρούμε μικρή παραγωγή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.


Ακολούθησε τη χαρά σου!

Αιθέρια Έλαια για Ευ Ζην, κάθε μέρα!


Δημιουργός της Amamelis

Η δημιουργική ενέργεια και η καρδιά της Amamelis είναι η Κική Καλούδη, που ξεκίνησε το προσωπικό της αρωματικό ταξίδι πριν 20 χρόνια, σε μια απαιτητική ψυχολογικά περίοδο, γεμάτη άγχος και αισθήματα μοναξιάς και κατάθλιψης.

“Χωρίς να έχω γνώση τότε, ένα αιθέριο έλαιο Λεβάντας έγινε ο θεραπευτής μου. Μέρα με τη μέρα μου έδειχνε τον δρόμο για να βγω από το σκοτάδι που αισθανόμουν γύρω μου.

Τα τελευταία 5 χρόνια, πλέον πιστοποιημένη Αρωματοθεραπεύτρια  & Essential Oil Expert, δημιουργώ φυτικά προϊόντα με σκοπό την προώθηση της ευεξίας και της καλής διάθεσης.”

Εάν αναρωτιέσαι πως τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν εσένα και τους αγαπημένους σου, θα βρεις στο blog πολλά άρθρα με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Μια πολύ καλή αρχή είναι το άρθρο με τίτλο: Μάθε τα Πάντα για τα Aιθέρια Έλαια και τις Ιδιότητες τους