Για να εξασφαλίσουμε μια καλή εμπείρια περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Μάθε περισσότερα

Σχετικά με την Amamelis

στο συναρπαστικό κόσμο των αιθέριων ελαίων!


Δημιουργήσαμε την Amamelis, η Κική και η Αλεξία, 2 φίλες από παλιά, 2 νέες μητέρες. Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας από τον κόσμο των αιθέριων ελαίων, για μια εναλλακτική προσέγγιση της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας 100% φυσικά αιθέρια έλαια καθώς και φυτικά λάδια.


Η κύρια φροντίδα μας είναι να εξασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα των ελαίων αλλά και της συσκευασίας τους (διότι παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητάς τους)

Αναζητάμε το καλύτερο απο τη παγκόσμια αγορά, και ανακαλύπτουμε εκλεκτούς παραγωγούς από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα.

Με τους πελάτες μας έχουμε άμεση επαφή, απαντώντας καθημερινά σε απορίες και ερωτήσεις τους.


Η ενασχόληση μας με τα αιθέρια έλαια δεν είναι τυχαία, αλλά ούτε είναι και κάτι που σχεδιάζαμε. Και οι δυο μας σπουδάσαμε και ασχοληθήκαμε με διαφορετικά αντικείμενα (Η Κική είναι σχεδιάστρια και η Αλεξία χημικός).

“Η πρώτη επαφή με την αρωματοθεραπεία ήταν όταν ζούσα στην Αγγλία (Κική), εκεί ήταν αρκετά διαδεδομένη. Συνήθιζα να επισκέπτομαι ένα κατάστημα που ήταν κοντά στη δουλειά μου και δοκίμαζα τα αιθέρια έλαια που διέθεταν. Θυμάμαι το πρώτο που αγόρασα μετά από τη συμβουλή της πωλήτριας, ήταν η Λεβάντα. Ήμουν πολύ στρεσσαρισμένη με τη δουλειά, είχα δυσκολίες στον ύπνο, και μου είχε προτείνει να βάζω λίγες σταγόνες στο μαξιλάρι μου πριν κοιμηθώ και να το έχω μαζί μου στο γραφείο για τις στιγμές που ένιωθα στρες. Με είχε βοηθήσει αρκετά, κι έτσι πείστηκα και παρακολούθησα κάποια σεμινάρια που κάνανε στο κατάστημα αυτό.
Όταν επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη είχα ήδη αρκετά βιβλία πάνω στη χρήση των αιθέριων ελαίων και φυσικά έπρεπε να μοιραστώ το πάθος μου με την κολλητή μου φίλη.
Χρόνια μετά έχοντας διαβάσει περισσότερο και κάνοντας χρήση στον εαυτό μας και στην οικογένεια μας συμφωνήσαμε πως το πάθος μας έπρεπε να το μοιραστούμε."

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς αιθέρια έλαια θα έχετε διαπιστώσει πέρα από το συγκλονιστικό άρωμα τους τις πολλές ιδιότητες που έχουν. Για εμάς αποτελούν τα καθημερινά ελιξήρια θεραπείας και ομορφιάς.